Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal

Genius DX-110 vezetékes piros optikai egér (31010116104)

: 1.842Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 1.842 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
29335
Garancia
12 hónap jótállás!
Állapot
gyári új
Beépítés
nem igényel
Gyártó
Genius
Csatlakozás
Vezetékes (USB)
Gyártói azonosítók
31010116104
Szín
piros

Leírás

A Genius DX-110 vezetékes piros optikai egér egy könnyen használható és megbízható eszköz, amely lehetővé teszi a hatékony munkavégzést. Az ergonomikus kialakítása kényelmesen illeszkedik a kézbe, így hosszabb használat során sem okoz fáradtságot vagy kényelmetlenséget.

Az egér precíziós optikai érzékelővel van felszerelve, így pontos és sima mozgást biztosít a legtöbb felületen. A Genius DX-110 tartós és megbízható, és egyszerűen csatlakoztatható a számítógéphez vagy laptop-hoz. Az egér kompatibilis az összes népszerű operációs rendszerrel, így könnyen használható bármilyen számítógépen.

Az egér piros színe igazi stílusos kiegészítővé teszi az asztal környezetet, és a kis méretének köszönhetően kényelmesen elfér a táskában vagy a hátizsákban, így ideális kiegészítő utazáshoz vagy az irodában való munkához.

A Genius DX-110 egy gazdaságos és megbízható megoldás az egyszerűbb számítógépes munkákhoz, amely ideális lehet diákoknak, otthoni felhasználóknak vagy azoknak, akik csak egy egyszerű, könnyen használható egeret keresnek.

Egér | Tartozék | Home Office kellékek |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.