Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal

Genius NX-7000 vezeték nélküli piros optikai egér (31030109110)

: 3.999Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 3.999 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
21833
Garancia
12 hónap jótállás!
Állapot
gyári új
Beépítés
nem igényel
Gyártó
Genius
Csatlakozás
Vezeték nélküli (USB)
Tartozék
1db AA (ceruza) elem
Gyártói azonosítók
31030109110, 31030016403
Szín
piros
Érzékenység
1200 dpi
Gombok száma
3 db (bal, jobb, középső+scroll)

Leírás

Genius NX-7000 vezeték nélküli piros optikai egér (31030109110)

Tapasztald meg a szabadságot és az eleganciát a Genius NX-7000 vezeték nélküli piros optikai egérrel. Ez a vibrálóan piros, stílusosan megtervezett eszköz nemcsak, hogy életet visz az asztalodra, de a vezeték nélküli technológia révén teljes mozgásszabadságot is biztosít.

A Genius NX-7000 egér 1200 DPI felbontása garantálja a precíz és sima vezérlést minden használat során, legyen szó dokumentumok szerkesztéséről, webes böngészésről vagy akár könnyed játékról. A BlueEye nyomkövetési technológia lehetővé teszi az egér használatát szinte minden felületen, beleértve a faasztalt, üveget, sőt még a szőnyeget is, így többé nem korlátoznak a körülmények.

Az energiatakarékos kialakítás biztosítja, hogy az egér hosszú ideig működjön egyetlen AA elemmel, csökkentve ezzel az energiaköltségeket és az ökológiai lábnyomot. A Plug & Play funkcionalitásnak köszönhetően az egér azonnal használatra kész, nincs szükség bonyolult telepítési folyamatokra; egyszerűen csak csatlakoztasd a kisméretű vevőegységet a laptopod vagy asztali számítógéped USB-portjához.

Az ergonómikus design nem csak a kényelmet szolgálja, de hosszú távú használat során is megelőzi a kéz és a csukló fáradását. A Genius NX-7000 tökéletes választás mindazok számára, akik egy megbízható, könnyen kezelhető és stílusos egeret keresnek mindennapi használatra.

Válaszd a Genius NX-7000 vezeték nélküli piros optikai egeret, ha egy egyedi megjelenésű, megbízható és kényelmes navigációs eszközt keresel, ami nemcsak hogy feldobja az asztalodat, de a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelel. .

Egér | Tartozék |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.