Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal

Hikvision 2.5 inch SATA-USB-C/USB 3.0 külső SSD/winchester ház (HS-HUB-MHC201(STD))

: 3.999Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 3.999 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
31308
Garancia
2 év jótállás
Állapot
gyári új
Beépítés
Ingyenes és akár megvárható!
Gyártó
Hikvision
Gyártói azonosítók
HS-HUB-MHC201(STD)/2.5/SATA/C

Leírás

Hikvision 2.5 inch SATA USB-C 3.0 külső winchester ház (HS-HUB-MHC201(STD))

A Hikvision 2.5 inch SATA-USB-C - USB 3.0 külső SSD/winchester ház (HS-HUB-MHC201(STD)/2.5/SATA/C) egy megbízható és könnyen használható eszköz, amely lehetővé teszi a merevlemez vagy SSD külső tárolóként történő használatát. A ház kiváló minőségű alumíniumból készült, ami tartós és strapabíró, így hosszú élettartamra számíthat.

Az USB 3.1 csatlakozónak köszönhetően a ház nagyon gyors adatátviteli sebességgel rendelkezik, így könnyedén átviheti nagy fájlokat és dokumentumokat. A SATA interfész pedig biztosítja a megbízható és stabil adatátvitelt az SSD és a számítógép között.

A HS-HUB-MHB201 kompatibilis a legtöbb 2.5 inch-es SSD-vel és merevlemezzel, így könnyen használható a személyi számítógépekkel, laptopokkal, okostelefonokkal és tabletekkel. Az egyszerű telepítés és a plug-and-play funkcionalitás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és könnyen hozzáférjenek a merevlemezükön tárolt adatokhoz.

A külső winchester ház elegáns és modern kialakítással rendelkezik, amely jól illeszkedik az irodai vagy otthoni környezethez.
A csomag tartalmaz egy USB-C to USB 3.0 kábelt is, így azonnal használatba veheti az eszközt.

Összességében, a Hikvision 2.5 inch SATA-USB 3.0 külső winchester ház (HS-HUB-MHB201) egy megbízható, gyors és kényelmes megoldás merevlemezek vagy SSD adat tárolásához és átviteléhez, amely könnyen használható és elegáns kialakítással rendelkezik.

A csomag tartalma
- 1db 2,5" SSD/HDD ház
- 1db USB 3.0 to USB-C kábel (42 cm)
- 1db USB-C to USB 3.0 adapter (átalakító)

Winchester / SSD külső ház | Tartozék |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.