Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Megbízható, gyors laptop alkatrész webáruház és szaküzletek kiemelkedő garanciákkal

Lenspen Huricane Blower kézi levegőpumpa (HB-1)

: 2.880Ft
Sajnos a keresett termék jelenleg nincs raktáron


Utolsó ismert ár: 2.880 Ft

Amennyiben szeretnél vásárolni egy ilyen terméket, kattints az 'ÉRDEKLŐDÖM' gombra, hogy mi minél hamarabb beszerezhessük Neked!


Vásároljon kényelmesen készpénz nélkül! Biztonságos fizetés online bankkártyával! Személyes vásárlás kipróbálási lehetőséggel!

Adatok

Cikkszám
16523
Garancia
nincs
Állapot
gyári új
Beépítés
nem igényel
Gyártó
Lespen
Gyártói azonosítók
HB-1

Leírás

Lenspen HB-1 Super Blower, fekete pumpás tisztító. Precíziós felületek pormentesítéséhez alkalmazható kézi levegőpumpa. Különösen ajánlott a szenzor- és objektívtisztítás első lépéséhez.   A HurricaneBlower hatékonyan távolítja el a precíziós felületre tapadt port, szilárd szennyeződéseket.A körtepumpa tetején lévő szelep gondoskodik arról, hogy a levegő áramlása mindig csak egy irányban történjen (nem szívja fel az apró részecskéket). Nehezen hozzáférhető helyeken (mint pl. a fényképezőgép szenzora) is biztonsággal használható.Gumírozott hegye megakadályozza, hogy a felülettel esetlegesen érintkezve kárt okozhasson.Szenzortisztítás előkészítésénél a négy sarok felől a középpont irányába fújva tudjuk a leghatékonyabban eltávolítani a lazán odatapadt szennyeződéseket.  

Tartozék | Tisztítószer |

Biztonságos vásárlás! 14 nap elállási idő! Cseregarancia a teljes garanciaidő alatt! Gyors házhozszállítás egy napon belül!
Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.