Csomag: +36 30 448 2898
0 Kosár
Hátralévő idő:
0 3 : 2 3 : 2 4 : 1 3

Tavaszi Nagytakarítás

 

Szeretnéd, hogy a laptopod, asztali PC-d, PlayStation, vagy Xbox konzolod hosszú távon megbízható maradjon, igaz? Jó helyen jársz! A rendszeres karbantartás, tisztítás és a hővezető paszta frissítése nem csak a géped teljesítményét növeli meg, hanem pénzt is megtakaríthatsz vele. Nézzük meg, miért is olyan fontos ez!

Élettartam Növelése
- Eszközeid Jobban Bírják: A portól és az elöregedett hővezető anyagoktól való megszabadulás segít megőrizni az alkatrészek optimális állapotát, csökkentve ezzel a korai elhasználódást.

- Csendesebb Működés: Kitisztított eszközök kevésbé terhelik a hűtőrendszert, ami kevesebb zajjal jár.

 

Teljesítményfokozás

- Sebesség a Játékoknál és Munkában: Rendszeresen karbantartott eszközökön a fő komponensek, mint a processzor és a videókártya, optimális állapotban maradnak, így a legkritikusabb időkben is képesek a legjobb teljesítményre.

 

Megelőzés

- Kevesebb Probléma: A rendszeres karbantartás segít elkerülni a váratlan meghibásodásokat és rendszerhibákat.

- Költséghatékonyság: A tisztítás elvégzésével tovább tudod használni az eszközödet, így később kell új készüléket vásárolnod.

 

Foglalj időpontot üzleteinkbe:

 Időpontfoglalás BUDA        Időpontfoglalás PEST 

 

Mi történik laptopoddal szervizünkbe tisztításkor? Rövid videónkból megtudhatod!

Kérlek, add meg a regisztráció alkalmával használt e-mail címedet, melyre hamarosan kapsz egy levelet. A levél egy olyan speciális URL-t tartalmaz, amelynek segítégével új jelszót állíthatsz be fiókodhoz.