péntek, október 13, 2023
KezdőlapLaptop kiegészítőA garancia fontossága

A garancia fontossága

Döntéseink meghatározzák életünket, így legyünk okosak

2017-es adatok szerint a magyarországi 16-74 éves személyek cirka 80 %-a rendszeres felhasználója az internetnek. Ehhez különböző eszközöket használnak. Az asztali számítógépeket leváltják a tabletek, okostelefonok és laptopok.

Egy felmérés szerint napi 209 percet töltünk el az interneten. Ez olyan sok, hogy szinte már függünk tőle. Bármi eszünkbe jut, azonnal a laptop után nyúlunk és a Google kereső segítségét hívva utánaolvasunk a témának, vagy csak szórakozásból nézegetünk videókat.

Azonban ha elromlik a készülékünk, akkor hatalmas űr keletkezik bennünk, és azonnal szeretnénk megjavíttatni, de nem mindegy, mennyiért és melyik szervizben!

Adj esélyt a gépednek!

Sajnos egyre többen jönnek hozzánk meghibásodott laptopokkal, melyeket otthon próbáltak házi módszerekkel megjavítani külföldi webshopokból olcsón beszerzett alkatrészekkel. Bárcsak azt mondhatnánk, hogy ez nem baj. De igenis baj.

A laptop nem játék, és nagyon fontos, hogy hozzáértő ember szedje szét, állapítsa meg a problémát és hárítsa el a hibát.

A tudatos vásárló nem hisz az olcsó gagyi megoldásokban. Jól felszerelt professzionális szerviz szolgáltatásainak igénybe vételével te is legyél igényes!

A laptopunk ugyanolyan fontos a mindennapokban, mint a háztartási gépeink.

Tegyük fel, hogy a minap elromlott a mosógéped. Nem álltál neki szétszedni, és nem próbáltad megjavítani, hanem szerelőt hívtál, aki közölte, hogy sajnos a gép nem javítható. Így leültél a net elé, és kiválasztottad a feleséged egyetértésével az ideális új gépet. Fontos tényező volt a funkcionalitás – és persze az ár is. Miután ez megvolt, azt a céget kerested, amelyik a legmagasabb garanciát adja a készülékhez. A Mosógép Szalon minden háztartási készülékre 5 év garanciát ad, ezért náluk vásároltál. Amennyiben hibás lenne a készülék, vagy elromlik, akkor csak felhívod őket és ők már intézkednek is. Ez megér neked akár plusz néhány ezer forintot is, ha nem ők a legolcsóbbak a piacon.

Laptop café - Laptop kiegészítő
Laptopok garanciával

Neked is oda kell figyelned a garanciára, mert csak ezzel tudod bebiztosítani magadat!

Az olcsón garancia nélkül vásárolt alkatrészek, és a szakszerűtlen beépítés nemcsak hogy anyagi kárt okoz, de a laptopodat is tönkreteheti a takarékosnak gondolt vásárlás.

Mi garanciát vállalunk az általunk beépített alkatrészekre, a javításra, így biztos, hogy nem lesz anyagi veszteséged. Más a helyzet a szomszéd Józsi bácsi szakértelme és a kínai webáruház szolgáltatásai esetében

TOVÁBBI CIKKEK A TÉMÁBAN

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

- Advertisment - spot_img
- Advertisment -spot_img

Izgalmas témák

Közkedvelt Cikkek

Legújabb hozzászólások